22 juni 2022 – Impact diner inclusief werkgeverschap

14 juni 2022

Impactmakers organiseert in samenwerking met Sociaal werk- en ontwikkelbedrijf Tiem , Lectoraat Sociale Innovatie Windesheim en Gemeente Zwolle een Impactdiner over samenwerken aan een inclusief werkgeverschap.

Programma
Tijdens de inloop kom je op een leuke manier in contact met andere aanwezigen en start je direct met het bouwen van je netwerk. Vervolgens gaan we aan tafel en bespreken we in een World Cafe setting welke problemen en belemmeringen we zien in de regio, hoe we hier zelf aan bij kunnen dragen en wat er verder nodig is. Aan het eind van het diner ligt er een gezamenlijk actieplan en neemt iedereen een persoonlijke actie mee naar huis. Het lectoraat biedt een overzicht van beschikbare kennis en tools waar je gebruik van kan maken aan als organisatie. Samen gaan we aan de slag met een oplossing en werken we aan inclusief werkgeverschap, voor de regio en voor jouw eigen bedrijf.

Voor wie
Het Impactdiner is bedoeld voor regionale ondernemers en leiders van organisaties die nieuwsgierig zijn of al bezig zijn met inclusief werkgeverschap. Ook andere initiatiefnemers en geïnteresseerden die hieraan kunnen bijdragen, zijn van harte welkom.

Aanmelden
Wil jij bijdragen aan duurzaam werk in regio Zwolle? Meld je dan via www.impactmakerszwolle.nl voor 22 juni aanstaande.

Recente berichten