Versterking van afstudeerder Eren Ozcan

20 april 2022

Vanaf mei 2022 hebben we vanuit Windesheim versterking van afstudeerder Eren Ozcan. Hij richt zich op het opstellen van een productboek voor dit project.

Mijn naam is Eren Özcan, 25 jaar en 4e jaars HRM student. Ik woon samen met vriendin en kat in Zwolle, naast de Pathé. Deze week ben ik begonnen met het afstuderen bij het lectoraat. Ik ga mij bezighouden met inclusief werkgeverschap. Ik heb een juridische mbo-opleiding gevolgd waarna ik de overstap heb gemaakt naar HRM. Ik vind het belangrijk dat de arbeidsmarkt voor iedereen toegankelijk is. Een vriend van mij is zeer slechtziend, en ondervond dat het vinden van een passende baan, soms erg lastig is. Ik zal tijdens mijn afstuderen een productboek opstellen, waar werkgevers praktische en informatieve zaken kunnen terugvinden zodat (hopelijk) de drempel voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt verlaagd of misschien wel helemaal weg is.

Recente berichten